Tarieven

Tarieven  en vergoedingen

Consult
De eerste afspraak duurt circa 90 minuten. Vervolgafspraken vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren circa 60 minuten.

Tarieven geldig van 1 januari 2022 t/m 31 december 2022

Eerste consult: €   125,-
Vervolgconsult per 30 minuten: €    40,-
Telefonisch/email advies, per 15 minuten: €     20,-
Uitwerking diagnostische test €     80,-

Het is mogelijk om een huisbezoek te doen bij reisafstand tot een half uur. Hiervoor wordt  € 15,-  reiskostenvergoeding per half uur reistijd in rekening gebracht.

Verschuiven van afspraken? Natuurlijk kan dat!
Neem daarvoor uiterlijk 24 uur voor het geplande tijdstip contact op. Afspraken die niet worden afgemeld worden  in rekening gebracht.

Metabolic Balance®
Neem contact op voor de tarieven of maak een gratis afspraak voor uitleg over het programma.

Voedingssupplementen en diagnostische testen
De kosten van voedingssupplementen en eventuele aanvullende laboratorium testen zijn niet inbegrepen en zullen tijdens het consult besproken worden.

Vergoedingen
De kosten voor een consult komen bij de meeste zorgverzekeraars in aanmerking voor gehele of gedeeltelijke vergoeding.  Zie voor overzicht vergoedingen 2022 de lijst van MBOG overzicht Zorgverzekeraars 2022. Meer informatie vindt u op de website van MBOG
Kijk op de polisvoorwaarden welke vergoedingen gelden voor orthomoleculaire consulten. Deze vergoeding heeft geen invloed op uw eigen bijdrage!

NutriMotion is als lid geregistreerd bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde),  licentienummer 811TL

De MBOG is aangesloten bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen. De KAB is tevens het raadpleeg register voor de Zorgverzekeraars.