Metabolic Balance

Metabolic Balance ®

Metabolic Balance ® is een stofwisselingsprogramma  om gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen, de stofwisseling in balans te brengen en vitaliteit te vergroten.  Het is  ontwikkeld door orthomoleculaire artsen en voedingswetenschappers

Metabolic Balance®, zoals de naam al aangeeft, is geen dieet in de traditionele zin, maar een programma dat zich richt op verbetering van de stofwisseling. Het Metabolic Balance® programma is ontworpen om het metabolisme in balans te brengen door veranderingen in de voeding. Dit zal niet alleen invloed hebben op het bereiken en behoud van een gezond gewicht maar ook op het verminderen van andere lichamelijke klachten,  meer energie en een betere slaap.

Het is algemeen bekend dat de traditionele diëten alleen maar leiden tot korte termijn succes. Het is moeilijk om de discipline op te brengen om ze te blijven volgen. Bovendien richten de meeste traditionele diëten zich erop om op korte termijn gewicht te verliezen in plaats van zich te richten op het blijvend wijzigen van de eetgewoonten waardoor iemand minder gezondheidsklachten heeft en beter in balans komt.

Opmerking:
Het Metabolic Balance®-stofwisselingsprogramma mag nóóit het bezoek aan uw arts vervangen, met name bij aanhoudende klachten, en moet niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan.