Hoe werkt Metabolic Balance® ?

Hoe werkt Metabolic Balance® ?

Het metabolisme van elke persoon is anders waardoor de dagelijkse behoefte aan vitaminen, voedingsstoffen en mineralen varieert  van persoon tot persoon.

Met behulp van het programma en persoonlijke begeleiding wordt je huidige voedingspatroon omgezet naar een uitgebalanceerd en individueel toegesneden voeding. De basis hiervoor is je persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden, maten en gewicht en gezondheidsgegevens.

Het leidt je in vier fasen naar succes en zorgt dat je je persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en je gezondheid bevordert.

Op basis van een vingerprik voor een eenvoudige bloedtest, wordt je individuele voedingsbehoefte bepaald en ook die van je gezondheid en levensstijl.

Het Metabolic Balance® voedingsplan omvat de voedingsgroepen die voor jou nodig zijn om je stofwisseling te reguleren met de voedingsstoffen die jouw lichaam echt nodig heeft.

Met de juiste keuze van voedingsmiddelen en naleving van het Metabolic Balance® Plan, zal de bloedsuikerspiegel stabiliseren en de afgifte van insuline en andere hormonen worden gecontroleerd. Dit is belangrijk om de sterke behoefte aan bepaalde voedingsmiddelen en snacks te stoppen.

Het persoonlijke voedingsplan zal een ruime keuze aan eiwitten (vis, vlees, peulvruchten etc.) en complexe koolhydraten (groenten, salades, fruit) bieden, zodat je gevarieerde maaltijden kunt samenstellen die gezond, erg lekker en makkelijk te bereiden zijn. Je krijgt toegang tot besloten facebook pagina’s en website’s waarop ervaringen, keukenideeën en recepten worden gedeeld. Hierdoor wordt je leven met Metabolic Balance® nog gemakkelijker.